Bij de Nonnen

Bij de Nonnen

Met een gevoelstemperatuur van -15 graden Celsius kwamen we binnen. Gelukkig werden we gelijk warm verwelkomd en verwezen naar onze tafel. Al snel stond een verwarmend (alcoholisch) drankje op tafel en kon de avond beginnen, een goede start dus. Als voorgerecht hadden we gepekelde zeebaars en een trio van kalf. De gepekelde zeebaars was erg lekker, de smaakcombinaties met de mango en de krab maakten het een goed geheel. Het trio van Kalf zag er goed opgemaakt uit, gerecht smaakte heerlijk enige wat voor mij net te veel aanwezig was, was de truffel in de kalfstartaar.

Als hoofgerecht had Esther een gegrilde kreeft (want rotdag dus verdiende ze dit) en Peter had de tournedos. Beide gerechten waren erg goed van smaak. Esther kon ook erg genieten van de seizoensgroenten ( die ze ook van Peter op heeft gegeten). De salade van de bijgerechten is naar onze smaak iets te zoet met de rozijnen en de dressing. Maar uiteindelijk heeft de geserveerde portie op je bord geen bijgerechten nodig. Maar wie kan van frietjes afblijven als ze op tafel staan?

Als nagerecht kozen we een kaasplankje (want ja nog steeds een rotdag). De kaasjes waren ook prima. Alleen was voor ons de volgorde niet helemaal duidelijk. Zachte kazen lagen tussen harde oude kazen, maar uiteindelijk ben ik toch iemand die alles door elkaar proeft om het lekkerste kaasje voor het laatst te bewaren. Al met al een geslaagde avond die zeker de moeite waard is om de kou te trotseren!

Molenstraat 11
4881CP, Zundert
Website
Route

Bij de Nonnen

7.7

Prijs/Kwaliteit

7.5/10

Kwaliteit van gerechten

8.0/10

Drank

8.0/10

Bediening

7.5/10

Sfeer

7.5/10

Laat uw antwoord achter