Lokaal 104

Een nieuw restaurant is geopend in Zundert. Genaamd Lokaal 104. Een eetcafé/restaurant/borrelplaats. Waar je naartoe kunt voor een lekkere hap en een gezellige borrel. Ook wij gingen dit even meemaken.

Waar vroeger het restaurant de Soete Inval was is nu Lokaal 104 gesetteld. Ze hebben het een en ander aangepast. Hierdoor lijkt het restaurant wat groter (de bar is iets kleiner gemaakt) en de sfeer is net wat moderner en kleurrijker gemaakt. Het concept is dat je hier een 3-gangenmenu kunt bestellen voor 31 euro. Een mooie prijs dus om gezellig een hapje te gaan eten.

Als voorgerecht hadden we de kaaskroketjes en de gegrilde watermeloen met parmaham. Beide voorgerechten waren helemaal prima. Met name de kaaskroketjes waren erg lekker! De gegrilde watermeloen voegde echt wat toe aan de ham en al met al een heerlijke start van de avond.

Als hoofdgerecht hadden we de tournedos en de pasta met gamba’s. De tournedos was goed gebakken en de truffeljus voegde echt wat toe aan dit gerecht. De gamba’s bij de pasta waren heel lekker, echter was de saus bij de gamba’s een beetje aan de flauwe kant. Maar al met al ook nog steeds een leuke combinatie.

Als toetje hadden we de kaasplank genomen. Dit was een verrassend leuke kaasplank voor een eetcafé. Verrassende kazen die lekker waren bij de rode wijn die we hadden gekozen van de wijnkaart.

Een leuk restaurant om gezellig, informeel en ongegeneerd te gaan eten. Alles kan en niets moet. Hier komen we zeker vaker terug.

7.7

Prijs/Kwaliteit

8.0/10

KWALITEIT VAN GERECHTEN

7.0/10

Drank

8.0/10

Bediening

8.0/10

Sfeer

7.5/10

Laat uw antwoord achter