Bobbi’s Bar

Deze keer gingen weer naar het oude vertrouwde Breda. Dit keer zijn we beland bij Bobbi’s Bar. Een grote, redelijk nieuwe zaak, vlak bij het centrum. En wat aten we daar? Nou dat lees je hier.

Als voorgerecht besloten we te gaan voor de steak tartare en de zeebaars tartaar (apart dat de spelling de ene keer Engels is en vervolgens Nederlands, maar we volgen de menukaart hier). De zeebaars tartaar was goed van smaak. De wasabi erbij ook. Al was het poedertje beter dan de nootjes. Het leek alsof deze er per ongeluk ingevallen waren. Verder was deze tartaar erg lekker. De steak tartare was prima maar niet bijzonder. Het miste een beetje de smeuigheid.

Als hoofdgerecht hadden we de Ossenhaas en de Griet met risotto. De griet en de risotto waren beide goed van smaak. Risotto lekker al dente en de portie precies genoeg. De ossenhaas was goed gebakken (#teammediumrare). Het pepersausje was ook goed van smaak. Hoofdgerecht was helemaal goed dus.

Als toetje namen we Bobbi’s favorites. Daar wilde we graag het rolotaartje bij wat een van Bobbi’s taartjes was. Het rolotaartje was heel lekker, maar erg vullend. We kregen daarbij nog een citroen/maanzaadtaartje, een magnum met sinaasappelchocolade en een soort van spoom. De magnum was het lekkerste van dit toetje, al is het altijd eenverrassing om sinaasappelsmaak te hebben in chocolade. Deze was niet al te overheersend. De spoom was erg romig, wat je niet helemaal verwacht, omdat het meestal wat frisser is met een sorbet. Doordat er twee behoorlijk heftige taartjes waren was dit misschien niet het beste idee van Nederland. Het citroen/maanzaad was wat aan de droge kant. Gelukkig zat er veel botercreme op. Maar nog steeds niet helemaal voldoende om door het taartje heen te komen. Sowieso is taart niet perse ons go-to toetje. Volgende keer maar weer kaas.

We hadden een flesje wijn erbij wat een heel lekker wijntje was. Het was heel erg druk, echter werden we wel snel geholpen. Wat wel lijkt is dat wanneer je op wat onverwachtere momenten een vraag hebt je wat meer je best moet doen om aandacht te krijgen. Maar niet perse heel raar voor zo’n druk bezocht restaurant. Al met al een leuke hotspot in Breda (als je een ander toetje neemt).

Bobbi's Bar

7.3

Prijs/Kwaliteit

6.5/10

Kwaliteit van gerechten

7.0/10

Drank

7.5/10

Bediening

7.5/10

Sfeer

8.0/10

Laat uw antwoord achter