Geisha Lounge

Bij binnenkomst moesten we behoorlijk ver door de zaak om een medewerker aan te spreken. Uiteindelijk werden we wel enthousiast verwelkomd en begeleid naar de tafel. Geisha heeft sinds kort een nieuw bestelsysteem. Butleroo. Dit is een app die je download op je telefoon en middels een QR code kun je dan de kaart inzien en de verschillende sushi en overige keuzes bestellen. De app was (nog) onduidelijk, ook voor de medewerker, zij had hier nog niet mee gewerkt. (Waarom wordt er niet eerst een briefing gegeven aan het personeel voordat het wordt geïmplementeerd in het restaurant? Maar dat ter zijde). Nadat we het systeem hadden uitgevogeld werd er besteld want HONGER!.

Er was veel keuze, wat opzich niet slecht is voor een all-you-can-eat concept. Voor iedere smaak wat wils. Zelfs sushi met fruit, wat onze eetlust niet aanwakkerde, maar wie zijn wij. Verder was de spicy-crunchy tuna roll een favoriet en ook de zalm-mango roll is een aanrader. De saté en lamsrackjes waren iets te lang gebakken, maar daarentegen waren de dumplings heel lekker met soort van krokant korstje. Ook de optie van meerdere desserts, wat we bij andere all-you-can-eat sushitentjes niet hadden gezien (één bolletje ijs is voor niemand satisfying) was een leuke verrassing. Hierdoor lekkere spekkoek en prima crème brûlée gegeten.

Al met al een prima avondje sushi (vr)eten. Let op dat wanneer je voorraan in de zaak zit, je last kan hebben van de tocht van de ingang. Toen wij zijn gaan eten was het ook echt koud, dus niet zeker of dit altijd het geval is. Maar voor de zekerheid een voorkeur voor een tafel in het midden aan de achterkant van de zaak vragen.

Havermarkt21
4811WG, Breda
Website
Route

Geisha Lounge

7.1

Prijs/Kwaliteit

7.5/10

Kwaliteit van gerechten

7.0/10

Drank

7.5/10

Bediening

6.5/10

Sfeer

7.0/10

Laat uw antwoord achter